Någon eller några hade tydligen väldigt tråkigt på nyårsafton. Man kan anta att det inte var något festande och skjutande av raketer. Istället har man roat sig med att hacka sig in på LO:s websida och lämna ett meddelande på årets första dag, enligt Dina pengar.
Meddelandet är undertecknat ”Vuxna Förbannade Hackare – Det slutar inte här.” Barnsliga och uttråkade Vuxna, hade nog varit en bättre signatur tycker jag.

Bloggaren Jinge, påpekar att det kan vara en omdirigering, en ändring av DNS och påtalar att ”lustiga i kråksången är att den ansvariga för Landsorganisationens web är en bloggare”. Själv är jag för dum för att begripa vad han menar, inte tror han väl att Chadie ligger bakom detta?

Egentligen begriper jag inte varför man gick till angrepp mot just LO, det borde finnas bra många andra att rikta sitt hat mot i så fall. Jag antar att hackarna själv meddelat media för att sprida denna attack, som säkerligen inte givit samma effekt som man hoppats på.
Såväl meddelandet som LO:s sida är nu nere när klockan passerat 13. Men vad gör det? Jag tror inte så många besöker LO:s sida i normala fall på årets första dag.

Sökord om: , , , ,

Läs något intressant

Annonser