Stor uppståndelse bland Aftonbladets bloggare. I går kväll skall En 5 årig flicka har i telefon fått mottaga ett dödshot att vidarebefodra till sin pappa av en som uppgivit sig representera Sverigedemokraterna.

Mamman som är bloggaren Kaos, uppger att flickan är alldeles förstörd, vilket är helt naturligt. Reaktionerna är många bland Aftonbladets bloggare. Enligt Kaos är händelsen polisanmäld skriver hon i en av kommentarerna

Vi ringde polisen direkt, hans kommentar var – ja nu visar dom hur hjärndöda dom är!Skönt med respons. Men…det är fredag, så anmälan blev inte gjord idag…men han ringer imorgon. Kramar till er alla och tack för era ord…Dom hjälper!

Är det sant så är det ett dumt uttalande från polisen, samtidigt som att de tydligen inte ansett vara det tillräckligt viktigt för att man skulle ta emot en anmälan direkt. Då undrar man, ska polisen avgöra vad och när man får anmäla?

Uppdatering: Bloggaren Vargen, har skrivit ett öppet brev till Sverigedemokraterna, hotet är tydligen riktat till en Vänsterpartist i Landskrona.
Men någon reaktion från dem kan man inte se varken på deras websida eller bland bloggarna.

Reaktionerna har idag varit många bland bloggarna och det verkar mest ha blivit pajkastning mellan SD:are och övriga som parti tillhörighet inte framgår på.
Man får hoppas att man får reda på vilket person som har begått en sådan vidrig handling att rikta sitt hat mot ett barn.

Uppdatering 2: Idag skriver även Aftonbladet om händelsen. Hos SD centralt tar man avstånd från händelsen.

Andra bloggar intressant om: , , ,

Annonser