Niklas Svensson gjorde sig ett namn för sin medverkan vid dataintrånget i Socialdemokraternas intranät. Då jobbade han som Expressenreporter, men efter den historien som får sitt rättsliga efterspel i april, så har han tydligen fullt upp med att frilansa och starta upp bloggar.

Idag har han politikerbloggen som är kopplat till bloggen Nyhetsbolaget AB, där han är VD. Men han nöjer sig inte med det, nu planerar han enligt Dagens Media, att börja blogga från rättegångar. En tanke jag själv haft länge men insett att det skulle inte bli mycket bloggande eftersom jag anser att man måste följa en hel rättegång om man skall få en helhet nog att lägga fram.

Niklas Svensson däremot tror starkt på idén och har köpt domänerna Kriminalbloggen.se och Rattegang.se och uppger att han skall använda sig av frilansare för rättegångsbevakning. Det skall bli intressant att följa dem.

Men för att inte missa något har han även registrerat Nojesbloggen.se, den mannen vill uppenbarligen vara med där det händer något. Undrar hur mycket han betalar till frilansarna?

Andra bloggar intressant  om: , , , , ,

Annonser