Det är tragiskt när kändislivet förstör en människa. Idag är Kicki Danielsson åter i blickfånget med rubriken Vinglade av scenen, för berusad och stoppades på idrottsgalan.

Jag tror inte Kicki super ned sig medvetet, framför allt inte om hon skall göra ett offentligt uppträdande. Jag förstår också att hon gärna vill deltaga i olika arrangemang, det är ju det artisterna lever på. Men frågan är om det är så lämpligt när man har så uppenbara problem?

Enligt arrangören Staffan Johansson, så förstår han inte hur detta kunde hända, att hon plötsligt redan efter första låten började sluddra och ragla. ” – Hon sluddrade och hade svårt att stå upp. Senare var hon inte ens kontaktbar”

Samtidigt så påstår Staffan ” – Hon har suttit på mitt kontor fram till att hon skulle uppträda. Där finns ingen sprit och hur detta har gått till vet jag inte. Ingen såg något förrän hon gick på scen”

Detta tyder på att det var inte alkoholen snarare att tabletter eller andra droger var inblandade. Tragiskt är det oavsett vem som hamnat i missbruk. Men kanske man stjälper mer än hjälper med att anlita en artist med problem, kanske blir pressen och förväntingarna för stora för att stå i rampljuset.

Andra bloggar om: , , , , ,

Annonser