Sist ut som vanligt, får skylla på jetlag, ja eller att åldern tar ut sin rätt. Jag kan helt enkelt inte få struktur över situationen, när jag helt plötsligt befinner mig på annan ort, med noll lokalsinne, förpassad till min laptop som jag inte har all den gamla invanda strukturen i. Helt plötsligt känns det som om jag vore på en annan planet och vid hemkomsten som om jag måste ta igen ett dygn för att uppdatera mig kring mina vanliga rutiner.

Jag vill börja att tacka Rosemari ”Chadie” Kulturbloggen, för inbjudan till hennes releaseparty i fredags, för boken Alla kan blogga , här skulle jag då ha lagt in ett foto på boken, med just spegelbilden av *alla*, i detta fallet mig själv på bild, men vem vill se mig, urkliven badkaret i blött hår och morgonrock. Däremot har Aftonbladets Lotta Holmström, visat min tanke i bild.

Efter många om och men kom jag fram till LO-huset, ja det skulle tagit mig ca 10 min att gå dit, men med noll lokalsinne tog jag taxi från hotellet. DET tog 20 minuter med bil och blev ett klart bevis på att taxichafförerna tror de kan blåsa oss icke 08:or, men då har de inte stött på Alter Ego, som protesterade å det bestämdaste åt att ha blivit drabbad av en ny chaufför som inte hittade i Stockholm och körde ett antal extra kvarter, till avstängningar och mot enkelriktat. Hans bekymmer att förklara för bolaget varför inte kassan stämde, eller om det nu var hans intjänade dricks som rök.

Väl framme efter utsatt tid, var det tur att Rosmarie snitslat bana, för det var inte lätt att hitta i korridorerna, fler än jag tittade säkert in i garderoberna 🙂

Boken är läsvärd även för de som bloggat tidigare, men framför allt så råder jag alla som känner sig osäkra på bloggvärlden som vill veta mera och kanske tänkt att börja, då är den förträfflig och väldigt pedagogisk.

Nu har jag inte skaffat flicker och orkar inte mixtra mitt i natta, så bilderna blir små än så länge. Be mig inte att förklara vem som är vem, för jag är lika dålig på namn/ansikten som jag har lokalsinne. Sigge vet jag vem det är. Frihetensvingar är också en bloggare jag läser. Ja egentligen läser jag nog alla bloggare som var där, men har aldrig tänkt på personerna bakom bloggen.

Men jag vill ändå framhäva Anne-Maj, en bloggerska jag är mäkta imponerad av, hon gör skäl för namnet att Alla kan blogga, som dövblind är hon ett föredömme för människor med hennes funktionshinder. Så sprudlande och glad personlighet, jag är som sagt så väldigt  imponerad och skulle ha viljat prata med henne mycket mer.
Jag vill också tacka, vad jag alltid tänkt som min mentor, Annica Tiger, hon gjorde vad aldrig jag lyckats göra, hålla mig på ett och samma spår/namn under den gamla goda tiden, när alla skulle lära sig html. Du lyckades även guida mig tillbaka till hotellet 🙂

Nu ska jag inte trassla in mig mer än nödvändigt i vem som är vem, så jag kopierar helt enkelt vilka som var där och hoppas jag inte glömmer någon

På plats för att fira författaren var bl a bloggarna Anne-Maj, Enn Kock, Bengt, Lotten, Jonas, Jonas, Anna, Annica, Annika, Anna, Hakke, Petra, Anders, Per, Magnus, Anders, Peter, Sigge, Lotta dessutom journalister och andra.

releaseparty1.png

releaseparty2.png

releaseparty3.png

releaseparty4.png

releaseparty5.png

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Annonser