På Aftonbladets blogg är moderatorerna kvicka att censurera. En dag som denna gäller det väl för alla att hitta på ett bra aprilskämt. Men se bloggarna är undantagna tydligen!

Det här är inget skämt, men jag tycker det borde gå som dagens skämt. Moderatorerna och ansvariga ser mellan fingrarna på de ständiga förtalen, kränkningarna och förföljelserna som bloggare utsätts för. Men att skämta om en fd. anställd och ansvarig DÄR gick gränsen även en dag som denna.

Bloggerskan Rosa tankar/händelser, fick sitt inlägg bortplockat, med motiveringen ”sprider felaktig information”

Men jag har det kvar och tyckte det var roligt 🙂

Visste ni – SIGGE till Expressen
02:44 2007-04-01, Rosa tankar/händelser
Rosa har varit ute och minglat. Sent blev det. Eller tidigt. Kul har hon också haft. Rosa har träffat Sigge som har berättat varför han slutat. I maj kommer Expressen att starta upp BLOGGPORTEN och där kommer Sigge att vara det ledande namnet.

Rosa är onykter. Därför berättar hon. I morgon kommer hon att radera om Rosa vaknar och inse att förtroliga samtal ska hon inte avslöja. Om Rosa nu inte får betalt för det hela och det får hon inte *surar*.

Godnatt säger Rosa och hoppas att Sigge inte läser.

sprider felaktig information

 

Svt skriver om aprilskämt, liksom SvD medan E24 skriver om aprilskämten som gick för långt. Aftonbladet sammanställer olika tidningars aprilskämt, men hade inte humor nog att ta med en bloggares aprilskämt. Är det möjligtvis känsligt att Sigge slutade?

Tillägg: Tänk om hon gjort en dubbelrövare, raderat inlägget själv och gjort ytterligare ett aprilskämt – då kan man snacka om blåsning 😉

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser